toate categoriile

Despre noi

Acasă> Despre noi

Profilul companiei

nedefinit

Founded in 2013, Glite Electronics CO.,Ltd has become a comprehensive LED company with the combination of R&D ,manufacturing, marketing and service. With over 1500 square meters dust-free workshop, More than 100 employees, modernized equipments, Glite is offering reliable quality efficient delivery and competitive price, by which we have gained global reputation. As one of the most young but professional manufacturers for LED Strip și lumina liniara in China, we are qualified for latest CE, ROHS, our Products have been sold to over 70 countries.

Din 2014 până în 2022, Glite a dezvoltat o varietate de produse de revânzare pentru directorul de Suppermarket/Negustori/Vânzători online, cum ar fi lumină cu LED-uri de neon/ LED-uri benzi de înaltă tensiune/ LED-uri COB/ LED-uri cu senzori/ LED-uri pentru camping/ LED-uri pentru dulap etc. sprijină servicii de produse personalizate. Aveți nevoi, noi avem soluții. Vom face tot posibilul pentru a vă satisface nevoile. De la comanda de eșantion până la producția obișnuită de produse în masă, ajutați clientul să-și construiască propria marcă, design, produs, să aducă ideea în realitate. Scopul nostru este să facem ca produsele noastre să ilumineze fiecare colț al lumii, aducând căldură și șoc vizual oamenilor. FACE LUMINĂ, LUMINĂ. Nu ne oprim niciodată să mergem mai departe.

Glite TEAM

Vincent Lau

Vincent Lau

CEO

Vincent are o experiență de peste 10 ani în comerțul exterior și export și a participat de multe ori la Expoziția de iluminat de la Frankfurt. De asemenea, vizitează adesea clienți distinși din întreaga lume. Poziționarea produselor companiei, obiectivele strategice, planurile de operare, alocarea capitalului și alte aspecte decisive sunt toate desemnate de el. „MAKE LIGHT, LIGHT UP” este sloganul lui Glite. Vincent ca lider al companiei și cu siguranță va ilumina fiecare parte a lumii cu produse Glite!

Marcus Qin

Marcus Qin

Director de Inginerie

Marcus s-a alăturat noii de când Glite era o echipă de doar câțiva oameni. Este un inginer foarte autorizat în industria LED-urilor. Problemele tehnice, cum ar fi proiectarea PCB-ului, cablarea și depanarea la fața locului a proiectelor LED la scară largă și compilarea software-ului de control sunt toate ușoare pentru el. În prezent, Marcus a pregătit 4 tineri ingineri pentru Glite. Fiecare dintre ei este responsabil și răbdător. In acest fel s-a raspuns eficient la intrebarile tehnice puse de un numar mare de vanzatori ai firmei noastre. Satisfacția clienților mult îmbunătățită față de noi.

Amy Zhu

Amy Zhu

Director de comerț exterior

Amy is the trade manager of Glite China and has more than 6 years of trade experience. As the manager of China's domestic business, Liam has always been on the front line. Over the years, he has been to almost all provinces in China because of the need to visit clients. He and the engineer are always on site when lighting projects run into difficulties. Liam is also the general manager of Glite China trade website."Always dare to challenge your weakness" is his life motto.

glitelighting.en.made-in-china.com/

Liam Lau

Liam Lau

Manager comercial intern (CN).

Liam este managerul comercial al Glite China și are mai mult de 6 ani de experiență comercială. În calitate de manager al afacerilor interne din China, Liam a fost întotdeauna în prima linie. De-a lungul anilor, a fost în aproape toate provinciile din China din cauza nevoii de a vizita clienții. El și inginerul sunt mereu la fața locului atunci când proiectele de iluminat întâmpină dificultăți. Liam este, de asemenea, directorul general al site-ului comercial Glite China. „Întotdeauna îndrăznește să-ți provoci slăbiciunea” este motto-ul său de viață.

shop27417936vf641.1688.com/

Theo Wang

Theo Wang

Supervizor de producție

Theo este supervizorul departamentului de producție din fabrică. Este un tip frumos și statornic. Capacitatea lui de planificare generală este foarte bună. De îndată ce iese comanda de producție, el poate aranja departamentul să producă produsul foarte eficient. El a jucat un rol indispensabil de „cog” între departamentul de afaceri și cel de producție. Cu o bună chimie de echipă, Glite se poate asigura că comenzile ajung la clienți la timp și perfect.

Francesca Chen

Francesca Chen

Supervizor calitate

După cum știm cu toții, calitatea produsului și atitudinea de serviciu pot determina cel mai bine satisfacția clienților. Francesca este responsabilă de controlul calității produselor. Supravegherea ei asupra procesului de testare a fost întotdeauna meticuloasă. De la mostre la comenzi de mare volum, fiecare produs necesită mai multe teste funcționale după finalizare. Principiul ei a fost întotdeauna să facă produsele care trec prin mâinile ei să îndeplinească standardele agenției de testare și să fie livrate cu produse fără defecte.

Amber Lau

Amber Lau

Contabili si Auditori

Amber este angajată în principal în activitatea de supraveghere economică. Monitorizează activitățile economice ale întreprinderilor, găsește probleme, pune întrebări și stabilește soluții, astfel încât să ofere un bun sprijin și management pentru dezvoltarea economică a întreprinderilor și angajate legal în activități financiare. efect.

Thomas Day

Thomas Day

Supraveghetor achizitii si supervizor depozit

Thomas este responsabil în principal pentru achiziționarea de materii prime pentru produse și munca de numărare a cantităților. Are o capacitate puternică de a face față dificultăților la locul de muncă. Poate lua în considerare furnizarea de materiale dintr-o perspectivă pe termen lung, astfel încât departamentul de producție să poată obţine materiale pentru producţie în momentele critice. Thomas va oferi feedback de îndată ce va găsi conflictul dintre detaliile comenzii și materiale. Dacă unele comenzi sunt foarte urgente, el va negocia și cu furnizorii de materii prime în mod flexibil pentru a se asigura că produsele sunt finalizate la timp.

Zoe Peng

Zoe Peng

Elita comerțului exterior

As a foreign trade elite in Glite, Zoe is proficient in many skills and can make contributions to the team in many ways. Zoe knows how to empathize with clients, so his service attitude has always been praised by clients. He has a strong learning ability, and every customized product enhances his business ability. He always maintains a "YOLO" mentality, enriching his every day.

Collin Sun

Collin Sun

Director de comerț exterior

Collin este directorul general al site-ului Shenzhen Glite pe Alibaba. Collin a fost unul dintre primii membri care s-au alăturat familiei Glite. Anii de experiență în comerțul exterior i-au permis să mențină relații bune de cooperare pe termen lung cu clienți valoroși din întreaga lume. Capacitatea sa de a analiza nevoile de produse ale clienților este foarte puternică: săbiile bune se potrivesc cu eroii, iar Collin va fi întotdeauna cel care aruncă sabia.

shenzhengglitelighting.en.alibaba.com/

Certificat

PFTS

PFTS

SFT ROHS

SFT ROHS

ISO9001

ISO9001

CE

CE

EMC CE

EMC CE

EMC

EMC

IP68

IP68

IP67

IP67

Atelier

Glite SHOW

Categorii fierbinți